Let op! Geld lenen kost geld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mailing 25 mei 2018 mbt invoering wetgeving AVG;

29 mei 2018 | Categorie: Algemeen

 

Deze mailing is aan alle klanten van FinanSi verstuurd. Indien u deze mailing niet heeft ontvangen kunt u zich hiervoor aanmelden via info@finansi.nl
Onze Dienstenwijzer incl privacy verklaring zijn terug te vinden op deze site www.finansi.nl


Beste FinanSi klant,

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk klanten kunnen beschikken over actuele informatie en up to date zijn over hun financiering of lease via bemiddeling van ons kantoor. Om na afsluiting van het krediet of de lease met jou in contact te blijven, je geregeld handige tips te sturen en met oplossingen te komen waardoor jouw lening blijft passen bij je wensen en mogelijk aangepast kan worden bij een veranderende persoonlijke situatie. Jouw privacy is belangrijk voor ons.
We informeren je graag over ons nieuwe privacy statement welke is vastgelegd in ons dienstverleningsdocument welke als bijlage is bijgevoegd en is terug te vinden op onze site www.finansi.nl
We hebben deze verklaring aangepast vanwege de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG). Deze verklaring is uitgebreider dan voorheen en opgesteld in begrijpelijke taal. Zo zijn we nog transparanter over wat we met jouw persoonsgegevens doen.
Dit privacy statement informeert je onder andere over:

De gegevens die wij van jou verzamelen en voor welke doeleinden wij deze gebruiken.
De maatregelen die wij hebben genomen om jouw persoonlijke informatie te beveiligen.
Welke rechten je hebt met betrekking tot jouw persoonlijke gegevens en hoe je deze
rechten kunt uitoefenen.

Waarom krijg je deze e-mail?
Je ontvangt dit bericht omdat vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht wordt. In het verleden heb je toestemming gegeven aan FinanSi om op de hoogte gehouden te worden van ontwikkelingen in de markt en open te staan om benadert te worden voor een eventuele FinanSi check.
Indien u deze mails niet meer wenst te ontvangen kunt u dit doorgeven door een mail te sturen aan info@finansi.nl met daarin uitschrijving nieuwsbrief en FinanSi check.

Als je de nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de FinanSi check wilt blijven ontvangen, geef je FinanSi toestemming om je persoonlijke- en andere door jou verstrekte gegevens te gebruiken om je per e-mail of via andere kanalen verschillende typen berichtgeving te sturen zoals:
Gepersonaliseerde communicatie op maat inzake FinanSi producten, diensten en evenementen;
Uitnodigingen om deel te nemen aan herziening product en consumentenenquêtes over gebruik van de door jouw geregistreerde producten of je algemene ervaringen met FinanSi of andere financiële instanties;
Uitnodigingen om producten af te sluiten die verwant zijn aan de producten die u reeds via FinanSi heeft afgesloten.
Je geeft ook toestemming om bovenstaande berichtgeving te ontvangen via (mobiele) telefoon, sms en berichtdiensten als WhatsApp en Facebook Messenger.

Wij hopen u hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.
Indien u naar aanleiding van bovenstaande berichtgeving aanvullende vragen heeft kunt u zich op werkdagen van 9.00-21.00 richten tot ons kantoor op telefoonnummer 0164-686027 of door een mail te sturen aan info@finansi.nl

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 FinanSi | Disclaimer